Dari Sumber Yang Tidak Sahih

Tolong jangan percaya bulat-bulat. Ini bukan hasil culaan resmi mana-mana parti. Juga bukan culaan BloggersNetwork@Perak. Angka-angka dalam jadual ini dihasilkan oleh sekumpulan penyelidik bebas. Agak mengejutkan kerana peratus keluar mengundi hanya 70.41%. Ada tiga jadual lain yang menjangkakan sehingga 76% keluar mengundi. Jadual-jadual itu tak dapat dipublishkan atas sebab-sebab khas. Hamba mohon sembah derhaka!



?

?


POS

50

305

1

Kamunting Station

950

1020

2

Ayer Puteh

302

217

3

Simpang Halt

1027

691

4

Jebong

614

672

5

Kuala Sapetang

1539

580

6

Kampong Menteri

565

508

7

Matang Gelugor

102

177

8

Sungai Limau

136

214

9

Jalan Mangala

568

411

10

Kampong Jaha

145

85

11

Sungai Mati

290

231

12

Bendang Siam

657

371

13

Changkat Ibol

1306

402

14

Pengkalan Aor

1298

896

15

Simpang Lama

867

503

16

Simpang Baru

633

249

17

Jalan Simpang

1288

814

18

Kawasan JKR

1234

867

19

Larut Tin

1004

985

20

Ayer Kuning

801

1113

21

Changkat Jering

884

781

22

Jelutong

372

361

23

Bukit Gantang

756

651

24

Kampong Cheh

684

396

25

Kuala Trong

311

152

26

Pasir Hitam Trong

70

77

27

Kampong Tebuk Trong

249

184

28

Trong

245

187

29

Trong Barat

321

271

30

Bukit Gantang Selatan

263

366

31

Ayer Terjun

188

105

32

Temelok

357

479

33

Sungai Che Rahmat

129

102

34

Permatang Raja

271

496

35

Sungai Tinggi

628

753

36

Padang Gajah

208

444

37

Batu Hampar

261

202

38

Sungai Rotan

98

69


Jumlah

21670 (55.48%)

17387 (44.52%)


Majoriti

4283


Keluar Mengundi

39057 (70.41%)


Comments :

8 comments to “Dari Sumber Yang Tidak Sahih”
Anonymous said...
on 

Mohon sembah derhaka,Pengundi hantu tak ada ke kat bkt gantang?.

cyberboron said...
on 

petang tadi ada beberapa buah bas masuk taman bersebelahan balai polis simpang. tok pawang dah perasap kemian, tapi tak confirm hantu ke jembalang. tapi kami dah report kpd unit keselamatan. diorang sedang follow semua bas tu. harap-harap tayarnya cecah bumi.

tolong doakan segala-galanya dalam munajat ketika tahajjud malam ni, dan subuh nanti, dan sepanjang hari besok.

karamsinghwalia said...
on 

patik juga sembah derhaka tuanku.

patik musykil dgn jumlah undi pos. adapun biasanya undi pos ini akan tiba berkotak-kotak mengikut keperluan pihak istana. hatta bilamana kerajaan majapahit nak kalah, lagi banyak kotak dibawa oleh burung jentayu ajaib. macam kes pateh kj wijaya dulu. adakah kejadian yang mencemarkan bukit rembau siguntang dulu, akan terjadi pula di bukitgantang?

mohon pemantauan undi pos, tuanku. jgn terkejut undi pos boleh tiba-tiba menjelma lebih 5000 helai berpangkah siap. kilang kertas undi dan kilang tong undi milik kerajaan majapahit tuanku. selagi namanya majapahit, telah disumpah takkan bertukar menjadi majamanis walau negaranya padang jarak padang tekukur.

patik mohon diri. sekian laporan klasik dari karam singh walia, tv3.

Anonymous said...
on 

takder ker undi rosak. hehehee

kulopbesar said...
on 

salam, tuan cyberboron

InsyaAllah kemenangan bersama kite

tolong masukkan www.telokbakong.com dalam list Perak Kini atau Bloggers Network Perak

soklan said...
on 

harap sangat sumber ni tak sahih, bila tgk undi POS dah tahu maksud jadual tu...insyaAllah PAS/PR menang.

cyberboron said...
on 

assalamualaikum tuan kulopbesar, teman dan masukkan telokbakong.com dalam bloglist #1 Blog Penerangan Pakatan Rakyat BloggersNetwork@Perak.

maap le, hari tu teman kompius sikit sbb ade due. satu yang dotcom, satu yang blogspotdotcom tu.

ampunkan teman.

indraputra80 said...
on 

peratus keluar mengundi hanya 70.41%. Ada tiga jadual lain yang menjangkakan sehingga 76% keluar mengundi.

Tur, yang tidak berani di sembahkan sebanyak 76% itu lah pengundi hantu.,atau dgn maksud 5.59% tur hantu punye ler.

Post a Comment