Kemeriahan Jamuan Kesyukuran Rakyat & Ceramah Perdana

Jamuan Kesyukuran Rakyat meraikan kemenangan Pakatan Rakyat dalam PRK059 Bukit Gantang berlangsung dengan penuh kemeriahan di Padang Tapak Expo, Simpang, Taiping petang semalam.

Majlis itu disusuli dengan ceramah perdana di Markaz PAS Bukit Cempedak, Bukit Gantang bermula pukul 9.00 malam. Ahli Parlimen Bukit Gantang yang baru, Dato' Seri Hj. Mohammad Nizar Jamaluddin hadir bersama keluarga dan menyampaikan ceramah di hadapan lima ribu hadirin. Turut menyampaikan ceramah ialah TG Hj. Abdul Hadi Awang, YB Dato' Ngeh Koh Ham, Ustaz Ahmad Awang dan YB Kesavan. Majlis ceramah dipengerusikan oleh Ustaz Misbahul Munir Masduki.


Comments :

1
alfarisi said...
on 

SHUKUR..SEGALA PUJI PUJIAN MELIPUTI SELUAS LANGIT DAN BUMI DI ATAS LIMPAH KURNIA ALLAH SUBHANAWATAALA DENGAN KEMENANGAN PAS/PR PRK P059.
WALAU PUN UMNO BN YANG MENGGUNAKAN SEGALA KEKUATAN
JENTERA KERAJAAN.MEDIA YANG SETIAP MASA DI GUNAKAN
UNTUK MENIPU..MEMFITNAH..DAN MERASUAH PENGUNDI2 DGN WANG DAN SEGALA BENTUK HIBURAN.. AKIRNYA RAKYAT TIDAK TERMAKAN..DENGAN DAKYAH DAN POLITIK KOTOR YANG MENJIJIK KAN."KUASA RAKYAT" KUASA KERAMAT" "SHABASH!! TAHNIAH!! PENGUNDI2 P059 BK GANTANG" PAS/PR"

Post a Comment