PERMISI

Terima kasih kepada semua yang singgah di sini untuk mendapatkan maklumat terkini perkembangan krisis rampasan kuasa paling jijik dalam sejarah Malaysia.

Sejak 4 hari yang lalu, aku kurang berkesempatan meng'up-date' blog ini lantaran tugasan lain yang dipertanggungjawabkan kepada aku. Keadaan ini mungkin berterusan sehingga seminggu dua lagi. Maafkan aku!

Keadaan aku sekarang kira-kiranya pening kepala sikit la.

Ohhh Colorfull Pictures, Images and Photos

Macam mana tak pening kepala, satu negeri ada 2 Menteri Besar.

Semua kedajalan ini berpunca daripada seorang penjenayah teragung

NAJIB ALTANTUYA

Namun begitu, kita tidak pernah dan tidak akan mengalah, kebatilan mesti dimusnahkan.



Blog ini insyaAllah akan di'up-date' juga. Aku akan usahakan sekali sehari.

Comments :

3 comments to “PERMISI”
The Revolution said...
on 

Salam buat semua......
Salam hormat...
Salam perpaduan...

Rampasan kuasa paling jijik???
Peliknya ayat tu???

Tak sedar ke yang cara rampasan kuasa yang paling jijik ini lah yang nak dilakukan oleh Pakatan Rakyat...
Sampai heboh dan bagi tahu satu dunia...
Kenapa cakap ini perkara jijik???
Korang yang perkenalkan cara jijik ni...

Oo...
lupa pula...
Kalau PR lakukan tak jijik tapi kalau orang lain lakukan jijik...
sebab kalau kena kat batang hidung sendiri baru nak menyesal...

Tahu ke kenapa cara paling jijik ini tak jadi bila PR buat???
sebabnya, pemimpin2 PR tak rasa ini perkara jijik...
Tetapi anak2 buahnya rasa ini perkara jijik...
Macam kau la...
Dengan kuasa Allah yang Maha Besar, tak jadi la rampasan kuasa yang paling jijik oleh PR ni...

Jangan cakap orang je...
Sedar diri tu...
Lain kali jangan ajak orang macam mana nak buat rampasan kuasa paling jijik ni...
Sebab tu la BN pun oin sama...
Nak tunjuk hebat konon...
Tapi habuk pun tarak...

Untuk pengetahuan semua, Perak hanya ada 1 MB tetapi atas sikap tidak sedar diri PR dan penyokongnya, maka jadi la 2 MB...
Dan juga disebabkan sikap gila kuasa dan tidak boleh terima takdir ALLAH pemimpin serta penyokong PR, maka ada la 2 MB di Perak...

Terima je la takdir ALLAH...
Dah jatuh tu, sudah la...
Dah kalah tu, kalah je la...

Salam hormat...
Terima kasih...
SELAMAT BERJUANG...

Anonymous said...
on 

satu negeri dua menteri besar,meke dah pening,apakata kita kita sure pada umno,kita luluskan undang undang satu rumah dua laki macamana.

www.77yum.com said...
on 

視訊交友聊天室
線上看a片直播a片下載
線上免費看a片
視訊聊天交友網
夫妻做愛a片直播
a片寫真
a片下載

Post a Comment